Προϊόντα

fastphotos

To fastphotos.gr είναι ο χώρος όπου μπορείτε να βρείτε και να αγοράσετε φωτογραφίες από εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα γρήγορα και εύκολα! Μπείτε στο fastphotos από όπου και αν βρίσκεστε, βρείτε τις φωτογραφίες από ορκομωσίες, παρελάσεις, αθλητικούς αγώνες και άλλα γεγονότα που σας ενδιαφέρουν και αγοράστε άμεσα όποιες θέλετε.

OpenKiosk

Το OpenKiosk είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαχείρισης διαφημιστικού υλικού. Το OpenKiosk σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε διαφημιστικές καμπάνιες με φωτογραφίες ή βίντεο και να τις παρουσιάζετε σε tablets ή κινητά. Το OpenKiosk σας βοηθάει να εκσυγχρονίσετε τις στρατηγικές προώθησης, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων σας.

opensms

Με την υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων (bulk sms) της OpenIT μπορείτε να στέλνετε γρήγορα και φθηνά, μαζικά sms μηνύματα σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο. Δημιουργήστε και αποθηκεύστε τις επαφές σας, φτιάξτε γκρουπ επαφών, ενημερώστε τους πελάτες για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας.

SocialWifi

Το SocialWifi διευκολύνει τα καταστήματα να δικτυωθούν με τους πελάτες μέσω της επίσημης σελίδας τους στο Facebook άμεσα και γρήγορα για να επικοινωνήσουν τις προσφορές και τα μηνύματά τους, ενώ οι χρήστες μπαίνουν κατευθείαν στο internet χωρίς την πληκτρολόγηση κάποιου κωδικού αρκεί να πατήσουν Like στη σελίδα του καταστήματος στο οποίο βρίσκονται.

NewsApp

Με τις Εφαρμογές Τύπου της OpenIT, η ενημερωτική πλατφόρμα σας και όλο της το περιεχόμενο γίνονται προσβάσιμα από όλους μέσω: IPad app & IPhone app. Android tablet app & Android smartphone app. Τα mobile apps δίνουν τη δυνατότητα για: παρουσίαση και αναζήτηση κατηγοριοποιημένων νέων, παρουσίαση των πρωτοσέλιδων, παρουσίαση των άρθρων με πολυμεσικό υλικό και δημιουργία ψηφοφοριών.

hotelapps

Τα Hotel Apps είναι mobile εφαρμογές για ξενοδοχεία μέσω των οποίων δίνεται η δυνατότητα για εύκολη και γρήγορη διαχείριση του περιεχομένου ενός ξενοδοχείου. Τα Hotel apps περιλαμβάνουν διαχείριση των πληροφοριών της εφαρμογής μέσω διαχειριστικής ζώνης, υποστήριξη πολυγλωσσίας και μια σειρά από χαρακτηριστικά που συμβάλλουν στη βελτίωση της προώθησης των δραστηριοτήτων του και στην ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας του ξενοδοχείου σας.